Přátelé – kamarádi, milí táborníci.

V neděli 12.2.2017 jsme se sešli v kině OKO na promítání táborového filmu Ohlédnutí 2016 a byl to pro mne velice krásný zážitek. A to hned z několika důvodů.

Za prvé – moc jsem se těšil na film, který si vzali do svých rukou naši dlouholetí instruktoři Petr Juračka a Ondra Janča. Poshánět a dát dohromady  všechny materiály z tábora, zpracovat několik hodin filmových záběrů a sestříhat je do několikaminutových sestřihů, které mají vyprávět příběhy jednotlivých turnusů, je obrovská práce. A kluci se jí zhostili na jedničku. Moc se jim to povedlo. Hoši děkujeme!!!

Za druhé – už si ani nepamatuji, kdy jsem viděl plné kino. A v neděli se mi to poštěstilo a já zase viděl tváře těch, pro které každé léto připravujeme a žijeme nádherné dobrodružné příběhy. A to byl opravdu nádherný pocit.

Za třetí – Vidět po půlroce naše instruktory je pocit k nezaplacení. Spousty zážitků, mnoho  vzpomínek a plány do budoucna. A hlavně setkání úžasných mladých lidí, kteří dávají ze sebe to nejlepší stovkám dětí na táboře Černý Potok.

No, a za čtvrté – kdo by se netěšil na představení  témat nových turnusů pro rok 2017. Je to přece jako rozbalovat dárky. Velké těšení a velká radost. A letos to bude paráda – ale to už přece víte…

A o tom všem je to naše již tradiční zimní setkání v kině OKO. Všem, kteří se na něm podíleli ještě jednou moc děkuji.

Těšíme se na vás.  Roman Lipavský

P.S. Na promítání byl nalezen mobil, který mám u sebe. Majiteli ho rád předám.