TAJNÁ INFORMACE PRO RODIČE DĚTÍ 5. TURNUSU ALFOVA DOBRODRUŽSTVÍ

ODJEZDOVÝ DEN Z TÁBORA 19.8.2017

Již tradičně každý rok prosíme rodiče této kategorie o příjezd na poslední táborový den za dětmi na tábor. Prosíme vás zároveň, nesdělujte dětem tuto informaci (pozvánku). Bude to pro ně překvapení a budou mít mnohem větší radost.

Aby tento den proběhl co nejlépe, přečtěte si pozorně níže uvedené informace.

Program posledního dne: OLYMPIÁDA NÁRODŮ.

Vy budete fanouškovské týmy jednotlivých národů. Kterou národnost (oddíl vašich dětí) budete podporovat (dresy, vlajky) vám sdělíme během týdne, kdy budou vaše děti na táboře.

Informaci zveřejníme na www.taborcernypotok.cz > Letní tábor > Poslední pokyny (u turnusu Alfova dobrodružství).

Předpokládané ukončení programu je plánováno na 16:00. V případě nepříznivého počasí změna programu vyhrazena.

Váš příjezd na tábor: SOBOTA 19.8. v 9:30. Pro rodiče, kteří nemají možnost dojet vlastním autem na tábor, bude připraven v 8:00 zvláštní autobus u Domu Kultury v Šumperku. Pokud využijete této nabízené možnosti, nahlaste nám to při odjezdu vašich dětí v neděli 13.8.

Odjezd autobusu z tábora je plánován na 16:10. Cena za autobus tam a zpět je 100,- Kč na osobu (děti, které byly účastníky 5.turnusu mají autobus ZDARMA).

Oběd rodičů na táboře. Při odjezdu vašich dětí na tábor si můžete objednat oběd, cena 90,- Kč. Tuto skutečnost nám prosím nahlaste při předávání zdravotních dokumentů.

Vaše pomoc při Olympiádě. Abychom mohli děti odměnit za jejich sportovní výkony, prosíme vás o pomoc při zajištění malých dárečků do našeho Olympijského obchodu. Zde si budou vaše děti vyměňovat vyhrané fazolky za olympijské dárečky. Toto upřesníme při odjezdu.

Věříme, že si na tuto sobotu vyhradíte svůj čas a přijedete za dětmi užít si legraci a podpořit je ve sportovních výkonech.

Těšíme se na vás,
Roman Lipavský